Regulament JB.B-ZONE.RO

Cel mai important lucru de pe server.
Încuiat
Avatar utilizator
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Mesaje: 376
Membru din: Sâm Feb 22, 2020 6:48 pm
Localitate: Bucharest
Contact:

Regulament JB.B-ZONE.RO

Mesaj de Syko »

Imagine Regulament General:
1 - Hartuirea nu este permisa:
Limbajul vulgar este permis in limita bunului simt. Atacarea altor persoane cu sau fara limbaj vulgar este interzisa si va fi sancionata foarte grav indiferent cine este atacatorul sau cine este atacatul. In cazul hartuirii in grup, pedepsele vor fi mai severe. Pe server sunteti toti egali fie un jucator venit de 5 minute fie un admin. Daca un jucator este alungat de pe server (sau experienta lui de joc este stricata) de catre cineva; acel cineva va fi interzis definitiv de pe server.
Mistocaria e in regula. Glumele intre prieteni sunt in regula. Bataia de joc nu este si nu va fi tolerata/ignorata/considerata "gluma". Daca credeti ca puteti deranja pe cineva si ca scapati sub pretextul de gluma va inselati.
Aceasta regula include dar nu se limiteaza la: Orice fel de hartuire prin chat, voice, forum, avatare la misto, semnaturi la misto, nick-uri la misto, reclamatii sau cereri ban facute insistent - repetitiv - pe motive stupide.
Daca sunteti sociopati si va place cand altii se enerveaza, mergeti pe alte servere pentru comportamentele deviante de genul pana va plictisiti.
Aceasta regula nu se aplica la discretia adminilor. Se posteaza cerere BAN in cazul jucatorilor, RECLAMATIE in cazul adminilor.

2 - Orice actiune care afecteaza negativ serverul este interzisa:
Absolut orice actiune facuta intentionat care afecteaza in mod negativ jucatorii, cursul jocului, functionarea serverului, site-ului, forumului va fi sanctionata dupa alegerea ownerului. Incheiem aici zilele in care "nu scrie in regulament" era o scuza valida. Jucatorii care gresesc neintentionat in mod repetitiv excesiv vor fi si ei inlaturati, daca esti destul de prost incat sa faci ceva rau si sa nu-ti dai seama nu faci parte din audienta noastra de jucatori (mai urca putin in alfabet).
Aceasta regula include dar nu se limiteaza la: Utilizarea de hackuri, scripturi, buguri care va ofera avantaje sau ii impiedica pe altii, reclama spre alte comunitati sau servere, spam-ul, accesarea conturilor care nu va apartin, omorarea altor prizonieri cu HEuri cand este posibil, intrarea la CT fara microfon etc.
Sunt 3 categorii de jucatori aici, cei care sunt pozitivi si au o influenta pozitiva asupra comunitatii, cei care prin indiferenta au un efect negativ, iar cei care in mod intentionat au un efect negativ si incearca sa pacaleasca regulamentul. Cine nu se afla in prima categorie este invitat sa plece.

3 - Accesul pe server este un PRIVILEGIU si nicidecum un DREPT:
Prea multi jucatori au impresia ca va datoram ceva, ca accesul vostru pe server este drept omenesc sau ca ownerii au vreo obligatie de a respecta regulamentul sau pe voi.
Serverul cat si tot ce tine de el reprezinta munca colectiva si voluntara a ownerilor, staffului cat si a jucatorilor. In cele mai multe cazuri, gradul unei persoane reprezinta implicarea sa in acesta comunitate, deci si "greutatea" sa cand vine vorba de credibilitate. Daca vreun owner sau grup de admini si/sau jucatori (subiectiv la alegerea ownerului) ajunge sa va displaca/poarte pica, nici eu(Syko) nici altcineva nu are vreo obligatie de a asigura "dreptate". Buna dispozitie a acestor persoane benefice valoreaza mult mai mult decat jucatorii toxici care le strica dispozitia.
Cand un jucator nou se alatura serverului, el incepe cu o "foaie alba". Nu este cunoscut, nu exista antecedente cunoscute sau inregistrate despre el pe forum. Daca acest jucator isi murdareste numele prin propriul comportament (n-o sa va urasca nimeni pentru nick-ul sau vocea voastra), este vina lui, si responsabilitatea lui de a reflecta asupra propriului comportament. Puteti oricand reveni cu alt nume pe server, pierderea orelor/creditelor/prietenilor este pedeapsa pentru deranjul cauzat. Ceilalti owneri au exact acelasi drept de a alege jucatorii ca si mine(Syko). Daca veniti la mine pentru a disputa vreo decizie luata de catre ei si stiti ca ati meritat-o, faceti mai mult rau decat bine. Luati sfatul de mai sus si reincepeti cu foaia alba.
Mesajele de genul "syko ajutor toti sunt impotriva mea" vor fi, cum au fost si pana acum ignorate, singura diferenta e ca nu voi mai sta sa va explic ce am scris mai sus.

Regulament Terrorists:
⇒ Trebuie să ascultați doar de comanda « Jean spune! ». În caz contrar CT vor fi nevoiți să vă omoare.
⇒ Scopul este să supraviețuiți, ori găsind o oportunitate de a-i omorî pe CT, ori supraviețuind până rămâneți singurul T în viață.
⇒ Odată ce ați rămas singur cu un CT sau mai mulți va apărea un meniu pentru duele 1vs1. Dacă omorâți toți CT pe rând ați câștigat runda.
⇒ Dacă intrați în camera cu arme CT vor fi nevoiți să vă omoare.
⇒ Dacă vă aflați în posesia unei arme CT vor fi obligați să vă omoare.
⇒ Dacă atacați un CT, el și coechipierii lui vor fi nevoiți să vă omoare.
⇒ Dacă omorâți un CT, cu sau fără armă, veți căpăta skin-ul roșu și CT vor fi obligați să vă omoare.
⇒ Un T, căruia i s-a acordat sau a cumparat FD (Free Day), nu este obligat să asculte de Jean, însă odată ce timpul de FD s-a terminat, acesta trebuie să asculte din nou de Jean. Un T cu FD poartă skin-ul verde pentru a ieși în evidență față de ceilalți.
⇒ Un T cu FD nu are voie la arme si nu are voie sa umble la butoanele de pe cusca mare. Daca un FD face acest lucru, cei de la CT vor fi obligati sa il omoare.
⇒ FD se acordă, de către CT, atunci cand un CT a omorât un T aiurea sau din greșeală;
De asemenea FD poate fi cumparat din meniul de shop.
⇒ Nu aveti voie sa folositi binduri in timp ce sunteti AFK pe server (pentru a fenta sistemul de credite/minute jucate).

Regulament Counter-Terrorists:
⇒ La începutul fiecărei runde unul dintre voi va fi nevoit să scrie comandă /jean (în chat "y"). În caz contrar după 30 de secunde se va acorda FD tuturor T.
⇒ Dacă niciun CT nu vrea să dea comandă /jean, toți CT vor fi sanctionati cu cate 1 avertisment.
⇒ Dacă sunt mai multi CT in echipa se va face cu randul la "Jean", fiecare Jean trebuie sa-si faca runda, acesta nu-si poate ceda locul altui CT (doar in cazurile in care sunt mai multi CT - 4 sau 5).
⇒ CT care este Jean este singurul care poate să vorbească intr-o zi normala.
⇒ Jean controlează jocul, acesta dă ordine. Dacă ordinele lui încep cu fraza « Jean spune! » toți T sunt nevoiți să respecte ordinul, în caz contrar T care nu respectă ordinul vor fi omorâți de CT. Dacă ordinele lui Jean încep fără comanda « Jean spune! », T care le execută vor fi omorâți de către CT.
⇒ Jean trebuie să sporească distracția prin diverse ordine și concursuri.
Exemple:
concurs tag (cel care dă tagul cel mai sus câștiga);
race (curse pe o distanță stabilită de Jean) ;
box (în urma comenzi /box , dată de către Jean, T se vor putea lupta între ei), etc.
⇒ Ceilalți CT trebuie să asculte de Jean, să îi împiedice pe T să intre în camera cu arme, să obțină o armă din altă parte, să fugă, să pornească o răscoală, iar dacă nu se supun condițiilor lui Jean, CT sunt obligați să omoare T.
⇒ Când este FD all, CT are voie să omoare DOAR dacă T au arme sau intră în camera cu arme, nu în camere care duc acolo.
⇒ Pe harta "jail_akd_Snowyday" FD NU au voie la TURN (nici macar pe scara, daca sunt prinsi vor fi omorati).
⇒ Playerii care intra la CT si au primit spawn (adica au apucat sa fie vii) nu mai au voie sa intre urmatoarea harta; de asemenea cei care intra si ies de mai multe ori doar ca sa faca spam; de retinut ca ownerii respectiv gradul god poate decide daca cineva poate ramane CT chiar daca a prins spawn si mapa precedenta (in anumite circumstante).
⇒ Nu aveti voie sa spamati comanda /box. Folositi /box periodic (la o masa mare de jucatori atunci cand mor cativa T, la o masa mica de jucatori atunci cand mor 1 sau 2 T). Cei ce nu vor respecta aceasta regula vor fi sanctionati cu 1 avertisment.
⇒ Jean este obligat sa anunte cand da /box, in caz contrar primeste 1 avertisment. Aviz pentru cei care intreaba: "trebuie sa anuntam de fiecare data cand dam?". Nu, trebuie sa anuntati doar prima data cand folositi comanda /box, astfel incat jucatorii aflati la comenzi sa nu fie omorati de catre cei cu FD.
⇒ Nu aveti voie sa dati FREE damage prizonierilor, chiar daca este la box sau nu, doar Jean are voie in cazul in care da comenzi (dintre X si Y).
⇒ CT sunt obligati sa omoare toti prizonierii care isi deschid celula singuri.

Regulament Admini:
⇒ Dacă un CT omoară din greșeală un T, adminul este obligat să-l avertizeze și să-l oblige să-i dea Free day ziua următoare acelui T omorât degeaba sau din greșeală (detalii suplimentare legate de aceasta regula in postul de mai jos).
⇒ Dacă un admin consideră că un T a fost nedreptățit și a fost omorât degeaba, poate folosi chiar el comanda /fd (fiind T) pe acel T.
⇒ Adminii au obligația să întrebe toți CT dacă au microfon și să-i puna sa dovedească asta.
⇒ Daca un jucator injura un alt jucator adminul are obligația sa ii dea gag prin comanda amx_gag [numele] [timp] [motiv].
⇒ Nu dați gaguri aiurea, dacă cineva zice "mm de hartă", nu e nici o problemă, dar dacă zice "pizda matii de admin", se dă mute NU BAN! În caz contrar admin-ul primește warn!
⇒ Adminii trebuie să aibă un limbaj decent. Limbajul necorespunzător se sancționează cu avertisment până la warn/downgrade/remove.
⇒ Adminii trebuie să aibă grijă de bunul mers al jocului.
⇒ Adminii au obligatia de a muta un jucător de la CT la T dacă consideră că nu își face bine treaba/abuzează/nu are microfon/nu vorbește la microfon.
⇒ În momentul în care rămân 2 T sau mai mulți, iar Jean spune să facă box și un CT îi dă arma unui T pentru al/ai omorî pe celălalt/ceilalți, adminul este obligat să îl mute la T pe cel care a dat arma!
⇒ Nu mai aplicați comenzi exagerate pe jucători, la cea mai mică abatere se dă warn!
⇒ Pentru reclamă neintenționată de la bind-uri sau config-uri se dă mute 10 minute NU BAN.
⇒ Pentru reclama intentionata se va aplica comanda de ban + cerere ban cu dovada + IP!
⇒ Pentru folosirea de coduri se va aplica comanda de ban + cerere ban cu dovada + IP!
⇒ Un membru din staff nu are voie sa foloseasca comenzi pe un alt membru din staff ce are grad mai mare sau egal. Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum.
⇒ Dacă microfonul unui CT nu se aude sau se aude sacadat, adminul îl lasă 1 minut să-și regleze microfonul și setările, dacă intervalul de timp a expirat, iar CT nu și-a rezolvat problema acel CT este mutat la T.
⇒ Pentru limbaj vulgar din partea unui CT (chat sau microfon) nu se dau avertismente, se dă gag. DAR nu mult, 2-3 minute (pentru că în astea 2-3 minute el nu poate să fie Jean și teoretic este o frustrare din partea celui sancționat). Aceasta regula se aplică dacă și numai dacă sunt admini ON pe server. In cazul în care nu sunt, un slot are dreptul de a da avertismente CT-ului pentru limbaj licențios.
⇒ Un admin nu are voie sa mute playeri la echipa CT, sau pe el.
⇒ Mapa se schimba doar in ultimele 5 minute (exceptie daca intra o mapa cu lag, putin probabil). Dati vot cu cel putin 2 mape si lasati last round!


►Regula pentru cereri grade
Toate cererile noi de slot si de admin, la sfarsit de model unde completati campul
●Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă:
pe langa raspunsul "da" vreau sa adaugati si acest text: am inteles regulamentul


► Duele:
⇒ Din momentul în care ai ales duel deagle(exemplu), este obligatoriu să omori cu deagle. Asta se aplică la toate duelele cu arme.


► Dayuri:
⇒ Cine calca cu masina primeste SLAY de la un Admin (sau ban, depinde de cati jucatori au murit calcati sau a cata abatere este).
⇒ La Nightclawler: Daca CT mai omoara TS inainte ca timpul de freeze sa fie gata, primeste averstisment + slay de la un admin. Daca nu e admin on, primeste doar un av. Daca T ataca CT in timpul in care acestia au freeze CT are dreptul sa omoare acel T si este scutit de orice sanctiune.
⇒ La HNS: Daca T omoara CT cu masina sau orice altceva, inainte ca timpul de freeze (1 min) sa fie gata, primeste slay (prima abatere). In caz ca se da de 2 ori sau mai multe ori HNS pe o harta, si acelasi T omoara iar CT cu masina, va primi ban 1 ora.


► GodMode Day:
⇒ La acest day trebuie să participe absolut toți jucătorii, la fel și cei cu free day. Cine nu participa va lua slay!
⇒ În timpul acestui day nu sunt permise comenzi de genul « Jean spune ultimul duck/jump/glow/etc... moare! ».
⇒ Jean se poate adresa si fara a mai repeta « Jean spune ».


► Meniul Shop:
⇒ Meniul shop poate fi folosit de oricare T. Din acest meniu puteti cumpara diferite lucruri pe care sa le folositi in avantajul vostru (1 minut jucat pe server = 1 credit obtinut).
⇒ CT nu are voie sa omoare un T doar pe motivul ca acesta a cumparat ceva din shop, atat timp cat acel T respecta ordinele date de Jean (exceptand glock-ul, cameleonul, jetpack-ul, in aceste cazuri CT sunt obligati sa omoare T).
⇒ T au voie cu HP din shop la box! Daca un CT omoara (sau face Free DMG) pe un T pe motiv ca acesta a cumparat HP, CT-ul respectiv va primi un avertisment.


► Informatii privind avertismentele:
⇒ Avertismentele(AV) sunt acordate de catre un grad (Slot/Admin). Pentru a verifica daca respectivul care va sanctionat detine vreo functie pe server tastati comanda /who in chat.
⇒ Un jucator de la CT primeste un avertisment in momentul incalcarii unei reguli (lista mai jos).
⇒ In privinta omorarii unui prizonier de catre un gardian, CT-ul respectiv primeste un avertisment + acordarea de FD(freeday) prizonierului in cauza. In cazul in care nu ii acorda FD (freeday), acesta primeste 2 avertismente.
⇒ Exista mici exceptii, in cazul in care un CT omoara din greseala (in anumite circumstante) un T, acesta poate sa fie iertat si scutit de avertisment.

Motivele pentru care se pot acorda avertismente:
  • Atunci cand un CT da box/unbox aiurea (fara ca Jean sa ceara acest lucru).
  • Atunci cand un CT acorda open aiurea si nu este Jean (din butoane; daca un slot/admin da open din comanda se fac reclamatii pe forum, nu se acorda avertisment).
  • Atunci cand se baga Jean in repetate randuri.
  • Atunci cand nu anunta ca da un day.
  • Atunci cand injura la microfon (si nu sunt admini online, cei cu gradul de slot sunt obligati sa-i sanctioneze cu avertisment).
  • Atunci cand la Godmode vorbeste peste Jean chiar daca acesta i-a cerut sa taca.
  • Atunci cand iti dai kill (sau te sinucizi intentionat) la Duel sau la un Day.

Comenzi pentru playerii fară acces:
Pentru a putea vorbi la microfon trebuia sa tastati urmatoarea comanda in consola: bind « tastă » +voicerecord (ex: bind v +voicerecord).
/open - deschide porțile celulelor (Jean).
/close - inchide porțile celulelor (Jean).
/fd - acordă free day unuia sau mai multor T (CT).
/box - activează optiunea de box (CT).
/unbox - dezactivează optiunea de box (CT).
/glow - arata meniul glow.
/speak - deschide meniul de voice (T).

Binduri pentru glow/speak/shop etc:
bind "x" "impulse 100" - bind glow (sau apasati tasta F).
bind "c" "radio3" - bind speak.
bind "z" "buy" (sau) bind "z" "say /shop" - bind shop (sau apasati tasta B).
bind "j" "say /jean" - bind jean.
bind "m" "say /joinct" - bind joinct.
Desigur, tastele pot fi inlocuite cu orice taste doriti voi, eu le-am pus asa deoarece asa mi se par cel mai usor de utilizat.

Esti sigur ca vrei grad pe server? Dovedeste ca ai citit regulamentul. (la sfarsit de cerere adauga si emoticonul :troll4: pe langa textul cerut)
Ultima oară modificat Vin Dec 25, 2020 7:34 pm de către Syko, modificat de 3 ori în total.
Discord: Syko#1337
Imagine
Imagine
Avatar utilizator
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Mesaje: 376
Membru din: Sâm Feb 22, 2020 6:48 pm
Localitate: Bucharest
Contact:

Re: Regulament JB.B-ZONE.RO

Mesaj de Syko »

13.12.2020

⇒ CT sunt obligati sa omoare toti prizonierii care isi deschid celula singuri.
Discord: Syko#1337
Imagine
Imagine
Avatar utilizator
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Mesaje: 376
Membru din: Sâm Feb 22, 2020 6:48 pm
Localitate: Bucharest
Contact:

Re: Regulament JB.B-ZONE.RO

Mesaj de Syko »

25.12.2020

- > am scos cateva din regulile vechi ce nu mai pot fi reproduse in prezent (heal la duel/days etc).

Regula noua:
⇒ Nu aveti voie sa folositi binduri in timp ce sunteti AFK pe server (pentru a fenta sistemul de credite/minute jucate).
Discord: Syko#1337
Imagine
Imagine
Avatar utilizator
Syko
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot
Mesaje: 376
Membru din: Sâm Feb 22, 2020 6:48 pm
Localitate: Bucharest
Contact:

Re: Regulament JB.B-ZONE.RO

Mesaj de Syko »

Regula actualizata:

⇒ Dacă sunt mai multi CT in echipa se va face cu randul la "Jean", fiecare Jean trebuie sa-si faca runda, acesta nu-si poate ceda locul altui CT (doar in cazurile in care sunt mai multi CT - 4 sau 5).
Discord: Syko#1337
Imagine
Imagine
Încuiat