General: Conturi sterse

Multe conturi făcute pentru spam (de către boţi) cât şi conturi unde nu a fost găsit last login (adică nu s-au conectat niciodată pe server şi doar au fost înregistrate în baza de date), au fost şterse definitiv pentru a nu îngreuna serverul.

De la 417 conturi înregistrate în baza de date, am ajuns la un număr de 277 iar dacă vor mai fi găsite conturi în asemenea situaţii evident, vor fi şterse şi acelea.

Publicat de Syko pe 2021-07-18 13:32:42.
Informatii
  • In primul rand, pentru a juca trebuie neaparat sa ai sunet, pentru ca tot jocul se bazeaza pe comenzile Jeanului.
  • Jean este diferit in fiecare runda si apartine echipei CT. Modul de joc se bazeaza pe jocul "simon spune" sau "simon says" in care principalul scop este sa asculti orice comanda spusa de catre Jean, dar doar daca comanda incepe cu "Jean spune...".
  • Daca comanda nu incepe cu jean spune, voi trebuie sa o ignorati, si sa respectati ultima comanda data.
  • Scopul principal ca si Prizonier este sa ramai ultimul in viata, sau sa evadezi(sa omori toti gardienii). Jeanul va da comenzi prin care, rand pe rand, cei mai "inceti" prizonieri vor fi omorati. Cateva exemple de astfel de comenzi:
  • O data de ati ramas ultimul prizonier, va apare un meniu de Duel, care poate fi accesat si prin comanda in chat /lr, de unde puteti alege fie duel cu fiecare gardian pe rand, sau freeday.