Nume în joc: rzo
Numele acuzatului: Andrei si 2robert (am zis sa fac reclamatie in acelasi topic pentru ca se leaga, parerea mea)
Motivul acuzației: Vorbesc altundeva decat pe server, se poate vedea si auzi pe filmare ca 2robert nu se aude, iar Andrei, pe langa ca are microfonul prost, parca vorbeste singur, cel mai probabil sunt pe Discord amandoi.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Astazi, 25/05/2023, 18:00 (6:00 PM)
Martori prezenți pe server: Se vad pe filmare
Dovadă(poză sau video): [YouTube]https://youtu.be/mhVXO8kn6xQ[/YouTube]
Scurtă descriere: Scrie la motiv, cam atat este de zis. Este posibil sa fie bug de la mine, dar putine sanse avand in vedere ca nu cred ca a mai intalnit cineva asta de pe server, mai ales ca sunt Steam ON si se poate auzi vocea lui Andrei pe la secunda 20.
Reclamatie - Andrei + 2robert
- Syko
- Smecher de smecher mafiot
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 1 time
Re: Reclamatie - Andrei + 2robert
Nu se fac reclamatii la adresa jucatorilor, ci cerere ban, reclamatii se fac doar staffului.
Oricum, a fost vina ta, ai avut bug din cauza butoanelor care se gasesc pe harta respectiva in celula prizonierilor (butoane care te baga pe camere, cum e pe Among Us), de aia nu l mai auzeai pe 2robert.

Cat despre Andrei, el are acces la voice deoarece a ramas ultimul in viata iar asa poate comunica cu ceilalti CT, ceea ce a si facut cu robert, doar ca robert la tine era buguit din cauza camerelor, ca ai intrat pe ele. Singura solutie de a rezolva problema este sa dai retry atunci cand se mai intampla sa se buguiasca.

Oricum, a fost vina ta, ai avut bug din cauza butoanelor care se gasesc pe harta respectiva in celula prizonierilor (butoane care te baga pe camere, cum e pe Among Us), de aia nu l mai auzeai pe 2robert.

Cat despre Andrei, el are acces la voice deoarece a ramas ultimul in viata iar asa poate comunica cu ceilalti CT, ceea ce a si facut cu robert, doar ca robert la tine era buguit din cauza camerelor, ca ai intrat pe ele. Singura solutie de a rezolva problema este sa dai retry atunci cand se mai intampla sa se buguiasca.